ABOUT US

企业介绍

网站介绍

Umicore headquartered in Belgium is a leading, global metals & materials group, with a unique position as probably the most innovative company in our business. We aim to be at the core of new developments, and therefore a driving force in this exciting sector. In 2003 and has about 12000 employees. Umicore Autocat (China) Co., Ltd., a wholly foreign owned enterprise, started to set up a new plant in Suzhou Industrial Park for automotive emission control catalysts, which reduce pollutants in the exhaust gas of gasoline and diesel powered vehicles. Umicore Autocat (China) Co., Ltd. will contribute to China’s environmental protection. 展开 公司地址:苏州工业园区苏虹东路398号 (邮编:215026) 地图 该公司所有职位 筛选:所有 按地区 按职能 按薪资 所有 苏州-工业园区 所有 行政专员/助理 汽车质量管理 化工实验室研究员/技术员 所有 2-3千 4.5-6千 1-1.5万 Quality Engineer 招1人 苏州-工业园区 1-1.2万/月 02-22 Lab Chemist实验室分析师 招1人 苏州-工业园区 4.5-6千/月 02-22 客服实习生 招1人 苏州-工业园区 2-3千/月 02-02 上一页1 下一页
诚聘 展开


  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 21126644 图
    有些人会一直刻在记忆里的,即使忘记了他的声音,忘记了他的笑容,忘记了他的脸,但是每当想起他时的那种感受,是永远都不会改变的

  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 43831676 图
    生长恨欢娱少,肯爱千金轻一笑。为君持酒劝斜阳,且向花间留晚照。

  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 79097263 图
    这可不是胆大胆小的问题,没您这能力根本干不好。

  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 14161595 图
    希望能在这样节日里对母亲说声:妈妈,你辛苦了,儿子在有生之年,会孝顺你老的,母亲节快乐!

  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 69811485 图
    满塘皆是荷花香,扑鼻而来人舒爽。夏日炎炎易烦躁,心平气和利健康。清风送来问候传,情义绵绵烦恼光。愿你立夏时节心情好,身体健康人无恙!

  • 长顺萌鸽撬商务服务中心 29514542 图
    法者,天下之程式也,万事之仪表也。
  • ...

    查看详细

    本站所收录网站资料均免费展示,请大家查阅时,谨慎选择、自辩真伪,感谢您的理解与支持。

    长顺萌鸽撬商务服务中心-网友留言

    Online message

    长顺萌鸽撬商务服务中心-热门企业

    分页:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  
    分页:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  

    长顺萌鸽撬商务服务中心-在线留言

    Online Liuyan